Kedvezményes ünnepi CD csomag 2

A lemezen közreműködnek:

Mindhárom lemezen közreműködik a Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd és Kisvári Ferenc, valamint Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Kiss Tibor, Lovasi András, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Mező Misi, Rutkai Bori és Németh Juci. Az Ünnep című albumon közreműködik még Szalóki Ági, a Budapest című albumon pedig Presser Gábor.

Kiapadhatatlan örömforrás Karácsonyra! 

Sok Budapest Bár rajongó van a családban? Nincs egy sem, de te az vagy, és ezt az élményt megosztanád szeretteiddel? Nyújtsd át az összes kedvencedet! Vehetnél olyan ajándékot, ami sokkal hasznosabb vagy olyant, ami sokkal drágább, de olyant is, ami csak pillanatnyi örömet okoz. Egy üveg drágább ital vagy olcsóbb parfüm árából azonban sok-sok évi örömet adsz helyette a lemezeinkkel. A lemezekkel, amiben sok ember tudásának, szívének, lelkének, tapasztalatának lenyomata van ! Nem az ismeretlen kínai munkás készítette éhbérért, nem olyan ajándék, amin látszik, hogy kínodban már azt sem tudtad mit vegyél. És főleg nem sál, nem zokni, nem kötött pulóver. Lehet, hogy a CD forma nem a legkorszerűbb, de egy digitális lemezt nehezen tudsz szépen becsomagolni, és a fa alá tenni.

Vedd meg a 3 “leg” – legszebb, legtartalmasabb és legújabb – lemezünket együtt  kedvezménnyel. Odaadhatod valakinek mindhármat (igazság szerint négyet, mert a Best of lemez dupla), de külön – külön is több barátnak, családtagnak. Egy csomag boldogság – jó zene, nagyszerű dalok, kitűnő zenészek, különleges előadók. Ezek a lemezek egész évre kiapadhatatlan örömforrásul szolgálnak nyitott füleknek.

 

FIGYELEM! Ahhoz, hogy Karácsonyra megérkezzen a csomag, kérjük, a rendelést december 17-ig add le! 

11.470 Ft 9.490 Ft

+ szállítási költség (1300Ft-tól)