L
L

Vásárlói tájékoztató

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendelt terméket A GLS Hungary logisztikai alvállalkozó szállítja ki. 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Házhozszállítás:

Ebben az esetben 3 kg-ig az árak változatlanok. Ennek ára Magyarország területén:

  • Előre utalás vagy kártyás fizetés esetén házhozszállítás 1400 Ft
  • Előre utalás vagy kártyás fizetés esetén GLS csomagpontra 1300 Ft

20.000 Ft össz rendelési érték felett a szállítási költségeket átvállaljuk tőled.

Az árak minden esetben bruttó árak. Nagyobb súlyú és értékű csomagokra, valamint Magyarországon kívüli szállításra egyedi árat adunk a megrendelés után e-mailben.

A webáruház automatikusan kezeli a szállítási díjat, a megrendelés elküldése után nem számolunk fel egyéb költséget!

A sikeres csomagfeladásról e-mailben fogunk értesíteni. A futár a következő munkanapon szállítja ki a csomagot a megrendeléskor megadott szállítási címedre. A kiszállítás napján kérünk gondoskodj arról, hogy a megadott szállítási címen mindig tartózkodjon olyan személy, aki a megrendelt szállítmányt átveszi.

Rendelésed elkészítésének határideje szállítással együtt: 2-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét.

Gyorsabban szeretnéd?

Ha a megrendelt terméket sürgősen szeretnéd megkapni (pl. közeledő ünnepnap), akkor hívj bennünket a +36 30 618 8670 számon és igyekszünk segíteni.

 

SÉRÜLT CSOMAG

Ha a futár által szállított csomagoláson a sérülés nyomait tapasztalod (szakadás, hajlott doboz, csörög…), akkor kérd a futártól a jegyzőkönyv felvételét. Ezzel segítségünkre lehetsz a kártérítési ügyintézésben. Amennyiben a futár már elment, akkor lehetőleg még az átvétel napján keress fel bennünket!

Fontos tudnod, hogy minden ilyen esetben extra költség nélkül pótoljuk és újra szállítjuk a sérült terméket, amennyiben az átvétel napján jelzed nekünk telefonon vagy e-mailben.

Az átvételtől számított 2 munkanapot követően már nem fogadunk el sérüléssel kapcsolatos reklamációt.

 

Fizetési módok

Online bakkártyás fizetés a weboldalon
A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. A kártyaadatok megadása az OTP SimplePay felületén történik, az adatokról a Budapestbar.hu nem szerez tudomást.

Elfogadott kártyatípusok

elfogadott_kartyak