L
L
2020. szeptember 07. 13:19 | Hírek

Fontos közlemény!

Figyelem, fontos közlemény!

2020.márciusában 2 koncertünk került új időpontra: a MOM-os lemezbemutató 2020.szeptember 21-re és a nagykanizsai 2020.szeptember 24-re. Mivel a jelenlegi szabályok ezt megengedik, a helyszínek által alkalmazott járványügyi szabályok mellett a koncerteket terveink szerint megtartjuk. Április elején küldtünk mindenkinek levelet arról, hogy aki nem tud eljönni az új időpontban, az április 30-ig tudja visszaváltani a vásárolt jegyeket, és ezt többen meg is tették (legnagyobb örömünkre mégtöbben viszont nem). Minden vásárlónk figyelmét felhívjuk arra, hogy a jegyeket most már nem kellene visszaadnunk, csak abban az esetben, ha a koncert elmarad. Ha valaki most mégis úgy dönt, hogy nem jön el és nagyon vissza szeretné kapni a jegyek árát, kérjük, hogy SOS, de legkésőbb szeptember 10-ig írjon a budapestbar@budapestbar.hu email címre. Azzal borzasztó nehéz helyzetbe hoztok bennünket, ha utolsó pillanatban szóltok, mert akkor már semmi esélyünk nem lesz eladni a jegyet annak, aki viszont szeretne jönni, minket pedig veszteség ér (ami a mostani időkben igazán nem esik jól…) Köszönjük a megértést!

2020. július 14. 19:57 | Hírek

Etyeki koncert – 2020. július 18.

Szerző:

Régóta jó barátságot ápolunk az egyik legnagyobb Budapest Bár rajongóval, Árpás László Sonkamesterrel, ezért is szervezünk oda koncertet július 18-án Tekintettel arra, hogy esőt jósolnak hétvégére és akadtak némi technikai nehézségeink, kicsit megváltoztattuk a koncepciót a koncerttel kapcsolatban. A minél jobb koncertélmény miatt a kinti rét helyett egy félig zárt, fedett helyiségbe visszük be a koncertet, ahova csak 200 jegyet tudunk eladni. Érdemes minél hamarabb megvásárolni őket, mert gyorsan fogynak. Vacsorajegyek is vannak még korlátozott számban. Vacsorajegyet csak koncertjeggyel együtt lehet vásárolni. Várunk benneteket szeretettel! Jegyvásárlás: https://budapestbar.jegy.hu/…/budapest-bar-koncert-etyeken-…

2020. március 11. 15:01 | Hírek

Elmaradnak a március 12-i és március 15-koncertek!

Kedves Budapest Bár kedvelők! Amint arról az elmúlt percekben értesülhettetek, nem lehet 100 fő feletti koncerteket, előadásokat tartani egy darabig. Az biztos, hogy a holnapi, március 12-i nagykanizsai és a március 15-i lemezbemutató koncertünket egy későbbi időpontban kell megtartanunk. Arról, hogy mikor tudjuk megtartani, és ez a jegyekkel kapcsolatban milyen következményekkel jár, hamarosan tájékoztatunk Benneteket! Mindenképpen azt szeretnénk, ha be tudnánk pótolni a koncerteket, és azok, akik most szerették volna megnézni, meg tudják tenni egy későbbi időpontban. Kis türelmet kérünk! Ez a helyzet most senkinek sem könnyű, kérjük, hogy türelemmel és megértéssel kezeljétek a helyzetet! Köszönjük, és reméljük, hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak! Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, ne pánikoljatok, egyetek sok vitamint és mossatok kezet! És néha a hírek helyett hallgassátok az új számainkat!

2020. február 18. 11:59 | Blog

Nékem csak Budapest kell – Örömzene és egy könyv története

Szerző: Budapest Bár

Hogy újraéleszthető-e a kávéházi cigányzene a 21. században? Hogy hogyan hat egymásra ennyiféle kultúra és zenei irányzat? Hogy meddig és merre tart a Budapest Bár története?

Hogy milyen egy próba, mi zajlik a színfalak mögött. Hogy miből támadnak és hogyan oldódnak meg a konfliktusok. Ezekről és még sok-sok színes, izgalmas titokról olvashatnak azok, akik egy forró tea mellett csendes pillanataikban Örömzene című könyvünket bújják. Csodás olvasnivaló azokra a hideg, téli estékre amikor semmihez sincs kedve az embernek, és ezen csak valami szívmelengető segíthet.

Bővebben »