L
L
2020. december 28. 15:26 | Hírek

SZILVESZTERI ONLINE KONCERT

Idén sajnos nem élőben, de annál nagyobb lelkesedéssel fogunk nektek koncertezni december 31-én. Szilveszteri online koncertet ad a Budapest Bár – az otthonodban! Mivel sehova nem tudsz menni, ugye eljössz? Mármint magadhoz, illetve mi megyünk hozzád. Nézz minket! Jegy és információ itt: www.budapestbar.hu/szilveszter

2020. december 08. 12:37 | Hírek

Karácsonyi ajándék rendelés december 20-ig

Szerző:

Rengeteg szuper jó CD és ajándéktárgy van a webshopunkban! Karácsonyi CD csomag, pólók, maszkok, sminktükör! Rajongó családtagnak vagy barátnak kitűnő ötlet, de magadat is megajándékozhatod. Ahhoz, hogy karácsonyra biztos odaérjen hozzád, küldd el a rendelésed legkésőbb december 20-án!

2020. november 10. 10:20 | Hírek

Megvan az év zenésze 2020-ban

Szerző: Budapest Bár

Hatalmas gratuláció Ferenczi Gyurinak, aki megosztotta a hírt, hogy a Hangszeresek Országos Szövetsége (Hanosz) őt választotta az Év zenészének 2020-ban. Gyuri csodálatos zenész és büszkék vagyunk rá, hogy a Budapest Bár csapatát is erősíti. Azért szerencsére történnek jó dolgok is velünk az idén.

Bővebben »

2020. november 10. 10:10 | Hírek

Lovagkeresztet kapott Farkas Róbert!

Szerző: Budapest Bár

A magyar állam által adományozható legmagasabb elismerést, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapta meg a Budapest Bár alapítója, Farkas Róbert. Hihetetlen mértékben büszkék vagyunk rá.

Bővebben »