Picaround színező csomag

Különleges és kreatív színezővel lepheted meg magad, vagy másokat, ha a Picaround színezőt választod. A terméket kibontva csak vonalakat látsz, de ha a kör szélétől, két vonal között befelé haladva, egyetlen színnel elkezded színezni, egy idő után kirajzolódik a kép. Három színezőt csomagoltunk egy borítóba, így kettőt fizetsz és egyet ingyen kapsz mellé. A három kép: Karády Katalin és Jávor Pál, a Szabadság híd valamint a Budapest Bár zenekar vezetője, Farkas Róbert és Kollár Klemencz László.

Nyugodtan állj neki, hiszen akkor is nagyszerű, különleges és meglepő képet tudsz alkotni, ha egyébként kétbalkezes vagy. Ráadásul betárazhatod a kedvenc Budapest Bár lemezeidet, és egy jó meleg tea mellett, zenehallgatás közben kiszínezhetsz egy szép képet. Ha veszel hozzá egy csinos keretet, még a falra is ki tudod tenni. Csak egy tűfilc kell hozzá és ez a kép. A színező egy bakelit lemez alakú borítóban, szép csomagolásban érkezik. Ha ajándékba adod, és nem akarod, hogy az illető tudja, mi lesz a végeredmény, kérhetsz tőlünk egy “titok matricát”, és leragaszthatod a borítón lévő miniképet.

A PICaROUND egy 21. századi képalkotó módszer, elsősorban felnőtteknek szóló színező iparművészeti igényű kivitelezésben, egy fizikus és egy grafikus közös műve. A kifestett kép messziről nézve megdöbbentően plasztikus, fényképszerű. Itt megnézhetsz egy mintát gyorsított felvételben.

10.500 Ft 6.900 Ft

+ szállítási költség (1300Ft-tól)