HACCACÁRÉ csomag

A lemezen közreműködnek:

Mindhárom felvételen közreműködik a Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd és Kisvári Ferenc. A Szerdán tavasz lesz című lemezen énekel Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Rutkai Bori és Németh Juci. A Hoppá! DVD énekesei: Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Kiss Tibor, Lovasi András, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Rutkai Bori és Németh Juci

Két kevésbé ismert, de annál érdekesebb kiadványunkat ajánljuk igazán kedvezményes áron. Készítettünk egy lemezt Fényes Szabolcs dalaiból, amelyen igazán közkedvelt dalok szerepelnek. Haccacáré, Na de hogy le tetszett fogyni, Nem nősülök soha, Rejtély és folytathatnánk. A másik nagyszerű darab és kortörténeti dokumentum a Hoppá! című DVDnk, amely egy színházas előadásunk felvételét tartalmazza. Kiss Tibi kolbászárusként, Behumi Dóri újságárus kisasszonyként, Frenk utcaseprőként szerepel – és közben a Hoppá! lemez nagyszerű dalai hangzanak el. A DVD érdekessége még Frenk remek paródiája a Budapest Bár többi énekeséről. Igazi gyöngyszem.

A Szerdán tavasz lesz című lemezen és a Hoppá! DVDn kívül a csomag tartalmaz még egy Budapest Bár logós legyezőt arra az esetre, ha túl forró lenne a hangulat.

 

2.989 Ft 1.900 Ft

+ szállítási költség (1300Ft-tól)