Budapest Bár: Budapest – Volume 7 (2017)

A lemezen közreműködnek:

Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob).

Énekes: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Presser Gábor, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián.

A Budapest Bár legújabb, jubileumi lemeze.

15 dal, 11 énekes, 5 zenész és egy különleges vendég: Presser Gábor. A lemez korszakalkotó a zenekar életében, hiszen ezúttal feldolgozások kisebbségbe kerültek. 8 dal kifejezetten erre a lemezre született. És miről szólnak a dalok? Égig érő mozgólépcső, lépcsőházak, csókok, nők, egy pályaudvar, pesti lányok, kocsmák, taxik, 4-es metró és angol turisták, budapesti mindennapok és éjszakák. Bosszankodások, szerelmi vallomások, apró benyomások a városról. A zenekar persze önmaga maradt: visszasétálnak velünk a múltba is. Megszólal a Járom az utam, a Lila akácok, a Vén budai hársfák és a Pesti polgár. A teljes csapat együtt a Budapest-lemezen, melynek fináléja nem lehet más, mint Cseh Tamás – Másik János – Bereményi Géza Budapest című dalának „báros” verziója, az összes férfi énekes előadásában.

Ha szereted Budapestet és a Budapest Bárt, ez a legjobb választás. Ha ajándékba akarod adni a lemezt, akkor ezzel biztos nem hibázol. Ez a legfrissebb lemez, kicsi esély van rá, hogy már megvan az ajándékozottnak.

A lemez számlistáját és szerzőit itt olvashatod el.

 

3.490 Ft

+ szállítási költség (1300Ft-tól)