L
L

Information for purchasers

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendelt terméket:

  • postai díj ellenében postán küldjük vagy
  • szállítási díj ellenében házhoz szállítjuk

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Posta:

A kisebb súlyú tételeket postán küldjük (0,5 kg-ig) és a szállítási díjat a Magyar Posta díjszabása alapján számoljuk fel. Az előre kifizetett küldeményeket ajánlott elsőbbségi postai levélküldeményként kézbesítjük. Ennek ára Magyarország területén:

  • 250 grammig 650Ft (nagyjából 2 db CD súlya)
  • 500 grammig 880Ft

Lehetőség van utánvétre is, ekkor postán, utánvéttel adjuk fel a küldeményt. Ennek ára: 450 Ft

Házhozszállítás DPD futárszolgálattal:

A nagyobb súlyú és értékű csomagokat a DPD futárszolgálattal küldjük (DPD Hungária Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 14/b. , www.dpd.com/hu). Ebben az esetben 3 kg-ig az árak változatlanok. Ennek ára Magyarország területén:

  • DPD futárral előre utalás vagy kártyás fizetés esetén 1400Ft
  • DPD futárral kiszállítás utánvéttel 3 kg-ig 1850Ft

30.000 Ft össz rendelési érték felett a szállítási költségeket átvállaljuk tőled.

Az árak minden esetben bruttó árak. Nagyobb súlyú és értékű csomagokra, valamint Magyarországon kívüli szállításra egyedi árat adunk a megrendelés után e-mailben.

A webáruház automatikusan kezeli a szállítási díjat, a megrendelés elküldése után nem számolunk fel egyéb költséget!

A sikeres csomagfeladásról e-mailben fogunk értesíteni. A futár a következő munkanapon szállítja ki a csomagot a megrendeléskor megadott szállítási címedre. A kiszállítás napján kérünk gondoskodj arról, hogy a megadott szállítási címen mindig tartózkodjon olyan személy, aki a megrendelt szállítmányt átveszi.

Rendelésed elkészítésének határideje szállítással együtt: 2-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét.

Külföldi szállítás:

Európán belül (Anglia, Oroszország is beleszámít):

Ajánlottan, elsőbbségivel 250 g-ig: 2.300 Ft
Ajánlottan, elsőbbségivel 500 g-ig: 3.200 Ft
Ajánlottan, elsőbbségivel 500 g felett: 4.700 Ft

Európán kívül:

Ajánlottan, elsőbbségivel 250 g-ig: 2.500 Ft
Ajánlottan, elsőbbségivel 500 g-ig: 3.500 Ft
Ajánlottan, elsőbbségivel 500 g felett: 5.300 Ft

Gyorsabban szeretnéd?

Ha a megrendelt terméket sürgősen szeretnéd megkapni (pl. közeledő ünnepnap), akkor hívj bennünket a +36 30 641 71 54 számon és igyekszünk segíteni.

 

SÉRÜLT CSOMAG

Ha a futár által szállított csomagoláson a sérülés nyomait tapasztalod (szakadás, hajlott doboz, csörög…), akkor kérd a futártól a jegyzőkönyv felvételét. Ezzel segítségünkre lehetsz a kártérítési ügyintézésben. Amennyiben a futár már elment, akkor lehetőleg még az átvétel napján keress fel bennünket!

Fontos tudnod, hogy minden ilyen esetben extra költség nélkül pótoljuk és újra szállítjuk a sérült terméket, amennyiben az átvétel napján jelzed nekünk telefonon vagy e-mailben.

Az átvételtől számított 2 munkanapot követően már nem fogadunk el sérüléssel kapcsolatos reklamációt.

 

Fizetési módok

Online bakkártyás fizetés a weboldalon
A bankkártyás fizetés az CIB Bank rendszerén keresztül történik. A kártyaadatok megadása az CIB Bank felületén történik, az adatokról a Budapestbar.hu nem szerez tudomást.

A tranzakció lépései
1. A „Megrendelem” gombra kattintva átkerülsz a CIB Bank fizetési felületére, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait, majd a Fizetés lehetőségre kattintva elindítani a tranzakciót.
2. A tranzakció feldolgozása elindul a bank rendszerében.
3. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a CIB Bank visszairányít a Budapestbar.hu oldalára.

Elfogadott kártyatípusok

elfogadott_kartyak

Utánvét
Az utánvétes fizetési mód esetén a megrendelt csomagot készpénzben a futárnak kell átvételkor kifizetned. Amennyiben van rá lehetőség, készítsd ki előre a fizetendő összeget, ezzel is segítve a futár munkáját.