L
L

Egész januárban legyen Szilveszter!

 

Egész biztos, hogy február 1-ig otthon töltjük az estéket, úgyhogy ne habozz, egy estére költöztess be minket magadhoz: nézd meg, hogy őrült meg mindenki Szilveszterkor.

Sokminden nem volt idén Szilveszterkor! Nem voltak hatalmas bulik, csilingelő poharak az éttermekben, hangos trombitálás az utcán, isteni vacsorák és koktélok egy szállodában, koncertek, színházi előadások, óriási házibulik, nem volt éjféli ölelkezés vadidegenekkel, nem voltak petárdák (halleluja!). A legtöbben otthon voltunk azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk! Hálásak lehettünk az otthonunk melegéért, a finom falatokért, és főleg azokért az emberekért, akik körülvesznek minket! Mi nagyon jól éreztük magunkat minden körülmény ellenére – örültünk egymásnak, örültünk a zenének és annak, hogy ti néztek minket!

Engedjétek meg, hogy megkönnyítsük a hosszú téli esték egyikét, és a jókedveteket remek zenével, jó hangulattal és kitűnő számokkal segítsük. Tartsatok velünk: január 31-én éjfélig megnézhetitek a szilveszteri koncertünket, amit élőben vettünk fel a TRIP Hajón. 

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

 

Tudjuk, hogy nem olyan az online koncert, mint az élő! De gondoltál arra, hogy most olyan képeket és részleteket is fogsz látni, amit a 15. sorból sosem láttál? Például láthatod közelről, hogy hogy őrült meg fokozatosan egytől egyik mindenki a színpadon, ahogy haladt előre a koncert. Azt is értjük, hogy március óta már százszor megnézted ingyen az összes videónkat a Youtube-on, de gondolj arra, hogy ez a felvétel most azért készül, hogy boldogságot és zenét hozzon az otthonodba. Egyszeri élmény, ugyanúgy, mint egy élő koncert.  A Youtube-os kattintgatás és az online koncert között annyi a különbség, mint a chips ropogtatás és egy fenséges vacsora között!

Most biztos arra gondolsz, hogy technikai analfabéta vagy, és nem tudod majd megnézni a koncertet. Cseppet se aggódj! Nagyon egyszerű. Kapsz egy emailt, abban egy linket. A linkre kattintva a TRIP stream felületére érsz, és ott a FELVÉTEL gombra kattintva már csak annyi dolgod van, hogy bemásolj egy kódot! Arra az esetre, ha még mindig nem jött meg az önbizalmad, vagy jobban meg akarod érteni, hogy működik az online előadás, kattints ide egy kis segítségért »

 

Fotó: Osztotics – Rajnai Szandra

Volt már olyan, hogy Budapest Bárra szerettél volna jönni, de már nem volt jegy vagy nem volt jó az időpont? Most akár egyedül, akár velük együtt nézed, egy jobb üveg pezsgő áráért az otthonodba varázsolhatod a Budapest Bárt, ki sem kell mozdulnod a lakásból. Nem lesz olyan, mint élőben! Tudjuk. Pedig higgyétek el, mi ugyanazt a tudást és energiát fogjuk tettük, mintha ott lettetek volna velünk! Nekünk is hiányoztak a mosolyok, a tapsok, egymásnak próbáltunk energiákat adni. Mindössze 4900Ft-ért megnézheti a baráti társaság, vagy a család apraja nagyja a két órás koncertet. Ne gondolkozz, vedd meg most a jegyed – lesz még néhány hosszú este otthon!

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

Voltál már sokszor az élő koncerten, és neked az az élmény hiányzik? Hidd el, nekünk is. Elmondhatatlanul! De most ez van. Hozd ki ebből a helyzetből is a legjobbat! Sőt, távolban élő barátaiddal is oszd meg az élményt! Az élő koncert árának töredékéért tudsz ajándékba venni jegyet akár egy másik földrészen élő barátodnak vagy családtagodnak is. Meg is beszélhetitek, mikor ültök a képernyők elé – és egyidőben is átélhetitek közösen a koncert élményét. Te mondjuk Budapesten, a barátaid pedig Sidneyben. (Az időeltolódásra azért figyelj!) Csak annyit kell tenned, hogy 2 jegyet veszel. Az egyikkel te nézed itthon, a másikat e-mailben elküldöd ajándékba néhány kedves szó kíséretében. Úgysem tudtad mit ajándékozz külföldön élő barátaidnak, rokonaidnak? Ugye, ugye, milyen jó ötlet? Nem kell postán sorba állnod, biztos odaér a „csomag” időben, igazi magyar „terméket” adsz és garantáltan élményt, személyeset ajándékozol! Néhány perc, és már meg is vásároltad a legjobb ajándékot – kattints!

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

Fotó: Osztotics – Rajnai Szandra

(Vigyázat! Egy jeggyel egyszer, egy képernyőn lehet megnézni a koncertet, szóval ha mindenkinek ezt veszed, akkor mindenkinek, aki nem egy képernyőt néz, külön jegyet kell venned!)

Bízzunk abban, hogy az idén már sokszor találkozunk személyesen is – de addig is: nézzetek minket otthon, kényelmesen, a képernyőn!