L
L

Budapest Bár koncert a Halászbástya Étterem teraszán, szinte az asztalodnál! 

 

Fellép a Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Tóth Vera, Mező Misi és Behumi Dóri. 

Emlékszel, amikor karácsonykor a nappalidba jöttünk? Akkor még hideg volt, bezártság, távolságtartás és rosszkedv – de azért próbáltunk Neked és családodnak örömet szerezni és melegséget hozni a zenénkkel. Most végre nyár van, végre el lehet menni otthonról, együtt lehetünk a barátainkkal, a családdal, gyönyörű helyekre utazhatunk, finomakat ehetünk és mehetünk koncertekre. Mi május óta keressük a legjobb helyeket, ahol találkozhatunk Veletek. Így akadtunk Budapest talán legcsodálatosabb panorámájával rendelkező éttermére, a Halászbástya Étteremre és annak teraszára. Ez a nagyszerű hely és lenyűgöző panoráma nemcsak a turistáké! 

Na most használd egy kicsit a fantáziád! Neked játszik a csodálatos zenekar, neked énekel Vera, Misi és Dóri – közben együtt vagy a barátaiddal, gyönyörködsz a páratlan látványban, finom borokat kóstolgatsz és isteni vacsorát eszel. Nem, ez nem egy elérhetetlen álom valami giccses filmből: ez a valóság, és egy kattintással a te valóságod lehet! Ajándékozd meg magad, a családodat vagy a barátaidat ezzel az élménnyel, hiszen nagyon ritkán látható a Budapest Bár ilyen “testközelből” és ilyen környezetben. 

 

 

Nem is kérdés - most megveszem a jegyet! »

 

 

A teraszon összesen 100 főnek tudunk helyet biztosítani, ezért szinte úgy érezheted majd, hogy a Budapest Bárt elhívtad a saját teraszodra, és hogy neked játszik a zenekar. Csakhogy a saját teraszodról nem biztos, hogy látod az egész várost. Csakhogy a saját teraszodon nem biztos, hogy profi hangminőségben tudna megszólalni a zenekar. Tudjuk, hogy nagyon jól főzöl, de hidd el, a Halászbástya étterem séfje is – khmmm, főz olyan jól, mint te. Arról nem beszélve, hogy a bankszámládnak is jobban esik, ha nem a saját teraszodra hívod meg a zenekart, hanem eljössz ide – akár összegyűjtve a családodat, barátaidat elmaradt születésnapokat, névnapokat megünnepelni, vagy szimplán az elmaradt másfél évet bepótolni. 

Reméljük, most már végleg visszatér az élet, és sok helyen láthatsz minket az idén, de garantáljuk, ez az egyik legszebb és legkülönlegesebb helyszín és környezet, ahol a Budapest Bár valaha fellépett.

 

Ennél emlékezetesebb programot nem nagyon tudunk ajánlani randira, családi találkozóra, esetleg születésnap vagy egyéb jeles nap megünneplésére!
 

Szóval milyen alkalmakra is ajánljuk ezt az estét? Első randira: ha azt szeretnéd, hogy legyen folytatás. Karanténban megfáradt kapcsolat vagy házasság felmelegítésére: jobb ötleted nem is lehetne. A kedves születésnapjára: ha már mindene van, és ha azt szeretnéd, ha elmesélné az unokáinak is, milyen fantasztikus és emlékezetes ajándékot kapott tőled! Család újraegyesítésre: remek alkalom, hogy a sok távollét, távolságtartás és tiltás után együtt legyetek egy csodálatos helyen! Gondolj bele: ha otthon szerveznéd meg ezeket a találkozókat és ünnepeket, mennyi utánajárást, szervezést igényelne, hogy az élmény töredékét tudd nyújtani! (A koszos edények mennyiségéről nem is beszélve!) A járvány alatt megtanultunk, milyen sokat érnek az ölelések, az együtt töltött pillanatok és az együttlétek. Gyertek, ünnepeljétek meg velünk, hogy újra együtt lehetünk! 

Áprilisban megkérdeztük a közönségünket, hogy kinek mi hiányzik, mire vágyik a sok tilalom közepette. Néhányat idézünk: 

“Ölelésre vágyom. Szeretném végre újra megölelni az anyukámat, a barátaimat, úgy igazán, félelem nélkül! .. és persze egy BB koncerten is pirosra tapsolnám a tenyeremet!”

“Színházba, operába, kiállításra, moziba, étterembe, rendezvényekre menni. Bent sportolni. Szeretnék 8 után nagyokat sétálni a csodás Budapesten maszk nélkül. Bulizni egy hatalmasat reggelig, ahogy szoktam egy jó BB koncert után.”

“Az életem során a nehézségeken mindig a zene tudott a legjobban segíteni! A zenehallgatás is szuper, de a koncertekre már nagyon vágyom!” 

Itt van a lehetőség, ne sajnáld az időt és a pénzt arra, hogy életre szóló élményt szerezz! Nem kell sok-sok pénzért elutazni, hogy gyönyörködhess a világ egyik legszebb városában, kitűnő borokat igyál, finom vacsorát egyél, miközben egy kiváló zenekart hallgatsz!

Most talán arra gondolsz, hogy mindez nagyon drága, te ezt nem engedheted meg magadnak. Gondolj arra, hogy hány kávét nem ittál meg a másfél év alatt, hány sörözésből maradtál ki, hányszor ettél otthon az étterem helyett, hány színház – vagy koncertjegy ára maradt a zsebedben, és legyél most nagyvonalú magadhoz! 

 

Nem is kérdés - most megveszem a jegyet! »

 

 

A PROGRAM

18.00 – 18.30 érkezés, welcome drink

18.30 – 20.00 vacsora (a vacsora alatt Ökrös Károly zongorázik)

20.00 – 20.50 Budapest Bár koncert 1. rész

20.50 – 21.10 Desszert, desszert bor elfogyasztása

21.10 – 22.00 Budapest Bár koncert 2. rész

22.00 – 23:00 beszélgetés, gyönyörködés a kivilágított városban

 

MENÜ

Welcome drink – 1 pohár Zöldveltelini pezsgő (limited edition)

Marinált lazac karfiollal, passió gyümölccsel, kecskesajt paprikával, paradicsommal

Disznókő, Tokaji hárslevelű 2016

Füstölt marhapofa lágy burgonyával , vargányával,marinált zöldségekkel

Vylyan HB Finesse cuvée 2016

Somlói Halászbástya pohárkrém

Disznókő, HB aszú 2016

Ár: 29 900Ft, mely tartalmazza a welcome drink, vacsora és a borsor árát, valamint 1 üveg (0,3l) vizet és 1 kávét

Ételallergia, étellel kapcsolatos különleges kívánságok: kérjük, ha ételallergiája van, írjon a bplive@halaszbastya.euemail címre!

Helyfoglalás: a személyzet segítségével érkezési sorrendben. 10 fős asztalokhoz ültetjük a vendégeket, így több társaság kerül egy asztalhoz. Érdemes 10 embert összegyűjteni, mert akkor a ti társaságotok egy asztalhoz kerül!  Cím: Budapest Budai Vár, Halászbástya – Északi Híradástorony, 1014

Megközelíthetőség:  Tömegközlekedéssel: 16-os busszal  a Moszkva térről, vagy a Deák térről, leszállás a Szentháromság tér (Mátyás Templom) megállónál.  Taxival érkezve a Mátyás Templom bal oldala mellett kiszállás egészen a Étterem lépcsőjénél. Javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel vagy taxival érkezzenek, hiszen a menü kitűnő borokat tartalmaz. Autóval érkezőknek az alábbi link alatt találhatóak a parkolással kapcsolatos információk: http://www.budavarikapu.hu/index.php/hu/budai-var/parkolasi-zonak-es-idoszakok/zonak-es-arak 

 

Nem is kérdés - most megveszem a jegyet! »

 

 

Ajándékozz koncertélményt!

Ha te nem tudsz eljönni esetleg, mert például a Balatonon vagy a tengerparton nyaralsz, gondolj azokra, akik Budapesten maradtak. Ajándékozd meg ismerőseidet az élménnyel – hálásak lesznek Neked! 

 

Nem is kérdés - most megveszem a jegyet! »

 

(Vigyázat! A jegyek száma nagyon limitált, érdemes gyorsan lecsapni rájuk!)

Gyere, tölts el velünk egy csodálatos estét kedvenc városunk felett! Nem bánod meg!