L
L

 

VOLT MÁR A NAPPALIDBAN KONCERT?

 

KARÁCSONYKOR BÁRHOL A VILÁGON EGYÜTT NÉZHETED A CSALÁDDAL

A KARÁCSONYI KONCERTÜNKET!

PREMIER: 2020.12.20.19.00 – 21.00

RÖGZÍTETT ELŐADÁS: 2020.12.21 – 27. 

 

Koncert elvonási tüneteid vannak?

Hiányoznak már nagyon a koncertek? El sem tudod képzelni a Karácsonyt Budapest Bár nélkül? Minden évben 

Még sose jutottál el Budapest Bár koncertre, de végre elmennél egy olyanra, ahol a legjobb és legteljesebb formájában látod a zenekart? Egyáltalán – arra vágysz, hogy végigénekelj, táncolj, bulizz végre egy koncertet a barátaiddal?

 

Akkor ott a helyed a Budapest Parkban július 6-án, ahol teljes csapattal csaknem három órában közel 40 számot játszik el a zenekar! Akárki is a kedvenc énekesed, most találkozhatsz vele!

Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Ferenc, Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Mező Misi és Tóth Vera. Ne habozz, rendeld meg most a jegyedet a premierre

 

Figyelem!!! A koncertet este 7 órakor pontosan elkezdjük, hiszen 10-kor mindenképpen be kell fejeznünk. A kapukat 6-kor nyitják, érdemes korán érkezni, hogy időben beérjetek. Aki online vett jegyet, ne felejtse kinyomtatni és magával hozni. Jegyeket a helyszínen lehet még vásárolni, de sokkal kényelmesebb, ha előre megveszitek! Minden más információért érdemes meglátogatni a Budapest Park oldalát: http://www.budapestpark.hu  

 

 

11660242_10153090404653655_1712669911_o“Nem tíz éve kezdtem a pályát, úgyhogy biztosan tudom: a Budapest Parkban játszani olyan, mintha másik dimenzióban lennék. Ahogy végignézek a terepen, úgy érzem, az egész világ ott van. És ahogy megszólal a zenénk, egyszerre mozdul a világ.” – Farkas Robi zenekarvezető szerint mámorító a tömeg a Budapest Parkban.  

Ezen a koncerten 10 év kedvenceiből válogatunk – az elmúlt években legnagyobb sikert arató dalokat tűzzük műsorra, hogy velünk énekelhessetek, bulizhassatok! Legyen ez az év legjobb szülinapi bulija, ahol a Budapest Bár egész csapata élőben játszik nektek! Sőt, erre a napra időzítjük a születésnap alkalmából megjelenő Best of Budapest Bár lemezünk megjelenését is, úgyhogy vihettek ajándékot annak is, aki esetleg nem tud veletek eljönni a koncertre. 

 

 

Milyen az ünnepelt?

 

Szikrázó és nagyon szórakoztató. Játékos és néha szomorú. Sokkal nagyobb jövő áll előtte, mint amekkora a múltja. És makacs a végtelenségig. Minden ötletét megvalósítja. Pont olyan, mint bármelyik tízéves… Ez a Budapest Bár zenekar. 

Ünnepelsz velünk? Rendeld meg a jegyedet, és gyere! 

 

 

Ne hezitálj, itt van még 10 ok, amiért mindenképpen érdemes eljönnöd

 

 1. Garantáltan libabőrös leszel a zenétől és örömmámorban úszol majd!
 2. Biztos, hogy jól fogja magát érezni a partnered, aki eljön veled (csajod, pasid, férjed, feleséged, barátod, barátnőd, anyukád, apukád, fiad, lányod, nagymamád, nagypapád), de az sem baj, ha egyedül jössz, itt társakra találsz. 
 3. Nagyon jó dalokat hallgathatsz remek előadásban.
 4. Rádragad a zenészek energiája és jókedve, amitől napokig jól érzed majd magad. 
 5. Olcsóbb és hosszabb ideig tart, mint egy masszázs, a hatása pedig sokszoros – a lelked kap egy óriási adag örömforrást
 6. Még napokig dúdolni fogod a dalokat!
 7. Az unokáidnak is elmesélheted majd, hogy milyen fantasztikus születésnapi bulin voltál!
 8. Részt vehetsz egy időutazáson a 20-as évektől a mai napig. Remek útitársaid lesznek a zenészek!
 9. Közel három órán keresztül semmi más dolgod nem lesz, csak érezd jól magad
 10. Nagyon egyszerűen megveheted a jegyet!

 

budapest_park_koncert20

 

A jegyárak 

Küzdőtér

 • Szuper Early Bird: 3499 Ft – ELFOGYOTT10_ev_pecset
 • Early Bird: 3999 Ft – ELFOGYOTT
 • Normál: 4499 Ft

Terasz jegyek

 • Bal első terasz: 7.999 Ft
 • Bal középső terasz: 7.999 Ft

JEGYEK ERRE A LINKRE KATTINTVA VÁLTHATÓK.  

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Heineken Lounge

149.999 Ft – ELFOGYOTT

A Heineken Lounge jegy tartalma: Privát VIP terasz 15 főre a legjobb helyen, plusz egy hordó (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.

 

Jegyinformáció

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, ticketportal.hu) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

 

Korhatár a koncertekre

 • 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében (www.safeandsound.hu)
 • 10 éves korig a belépés ingyenes