L
L

Ilyen még nem volt! A nappalidban koncertezik a Budapest Bár!

 

Persze csak akkor, ha meghívsz minket! Mivel személyesen ez most a távolságtartás miatt sajnos nem megoldható, arra gondoltunk, hogy a képernyődön kopogtatunk. December 20-án este 7 órától élőben koncerteztünk, közönség nélkül és a felvételt még fent hagyjuk december 27-ig, amire te is tudsz jegyet venni! Mi fantasztikusan éreztük magunkat, és a visszajelzés alapján a közönség is. (Kivéve persze azok, akiknek technikai nehézségeik voltak, de ezek is megoldódtak).  Ajándékozd meg magad, családodat vagy a barátaidat ezzel a koncertélménnyel, és nézd meg  a koncertet a kényelmes otthonodban. Készíts egy jó meleg teát, tálald finom sütivel, párologtass fahéj illatú illóolajat – és élvezd a hangulatot Jól hangzik?

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

 

December 27-én éjfélig nyugodtan, bármikor, egy általad választott időpontban leülhetsz a képernyőd elé egyedül, vagy a családdal, barátokkal. Most már garantáltan működni fog minden, nem lesz szerverprobléma, hiszen mindenki más időpontokban nézi, nem tud terhelődni a szerver. 

Ha azt kérdezed, hogy mért nézd meg ezt a koncertet, akkor a legfőbb érvünk ez: mert a képernyőn igazi életet látsz és igazi zenét hallasz, ami ott és akkor született meg. A pillanatot: a csodálatosat, a bolondosat, az érzelmeset, az esetlent, a szomorút és vidámat. És persze a nagyszerű dalokat, a fantasztikus zenészeket és a kitűnő énekeseket.

Az alábbiakat azok mondták, akik megnézték a premiert: 

“Szuper jó volt! Ha valaki csak egy koncertet hallgat meg az idén, válassza ezt!” “A koncert csodás volt, mint mindig. A képernyőn is átjött, hogy szívből szólt a zene, nagyon élő volt. Holnap újranézzük és köszönjük!” “Szuper volt és nagyon köszönjük, hogy igazi Budapest Báros hangulatot varázsoltatok ide nekünk a távolba.”

Tudjuk, hogy nem olyan az online koncert, mint az élő! De gondoltál arra, hogy most olyan képeket és részleteket is fogsz látni, amit a 15. sorból sosem láttál? Azt is értjük, hogy március óta már százszor megnézted ingyen az összes videónkat a Youtube-on, de gondolj arra, hogy ez a felvétel most azért készül, hogy boldogságot és zenét hozzon az otthonodba. Egyszeri élmény, ugyanúgy, mint egy élő koncert. Itt és most, ebben a zizzent helyzetben, ezen a furcsa karácsonyon. A Youtube-os kattintgatás és az online koncert között annyi a különbség, mint a chips ropogtatás és egy fenséges vacsora között!

Most biztos arra gondolsz, hogy technikai analfabéta vagy, és nem tudod majd megnézni a koncertet. Cseppet se aggódj! Nagyon egyszerű. Kapsz egy emailt, abban egy linket, kattintasz, és már csak annyi dolgod van, hogy bemásolj egy kódot! Arra az esetre, ha még mindig nem jött meg az önbizalmad, vagy jobban meg akarod érteni, hogy működik az online előadás, kattints ide egy kis segítségért »

 

 

Volt már olyan, hogy lecsúsztál a jegyvásárlásról, vagy túl messze voltunk és nem tudtál eljönni? Most megfizethető áron, kényelmesen nézheted a Budapest Bárt úgy, hogy ki sem kell mozdulnod a lakásból. Nem kell sorban állni a büfében egy pohár pezsgőért, biztosan nem ül eléd a legmagasabb ember, és nem dúdolja hamisan a mögötted ülő az összes dalt. Nézheted együtt a koncertet a családdal – mindössze 3.900 Ft-ért! Ha többen nézitek, és megengedhetitek magatoknak, támogassatok minket azzal, hogy családi jegyet vesztek 10.000 Ft-ért. Ha megtehetitek… Ha most normális év lenne, és élő Budapest Bár koncert lenne, akkor egy 4 tagú család kb 30.000 Ft-ért tudna koncertre jönni. Ha nem budapesti vagy, számold hozzá a benzinköltséget vagy a repülőjegyet, esetleg a szállásköltséget. Ugye megéri online jegyet venni? Ne gondolkozz, vedd meg most a jegyed!

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

 

Ajándékozz koncertélményt

Voltál már sokszor az élő koncerten, és neked az az élmény hiányzik? Hidd el, nekünk is. Elmondhatatlanul! De most ez van. Reméljük nem sokáig, de karácsonykor még biztos. Hozd ki ebből a helyzetből is a legjobbat! Sőt, távolban élő barátaiddal is oszd meg az élményt! Az élő koncert árának töredékéért tudsz ajándékba venni jegyet akár egy másik földrészen élő barátodnak vagy családtagodnak is. Meg is beszélhetitek, mikor ültök a képernyők elé – és egy időben is átélhetitek közösen a koncert élményét. Te mondjuk Szegeden, a barátaid pedig New Yorkban. (Az időeltolódásra azért figyelj!) Csak annyit kell tenned, hogy 2 jegyet veszel. Az egyikkel te nézed itthon, a másikat e-mailben elküldöd ajándékba néhány kedves szó kíséretében. Úgysem tudtad mit ajándékozz külföldön élő barátaidnak, rokonaidnak? Ugye, ugye, milyen jó ötlet? Nem kell postán sorba állnod, biztos odaér a „csomag” időben, igazi magyar „terméket” adsz és garantáltan élményt, személyeset ajándékozol! Néhány perc, és már meg is vásároltad a legjobb ajándékot – kattints!

 

Vegyél jegyet a rögzített koncertre »

 

(Vigyázat! Egy jeggyel egyszer, egy képernyőn lehet megnézni a koncertet, szóval ha mindenkinek ezt veszed, akkor mindenkinek, aki nem egy képernyőt néz, külön jegyet kell venned!)

Reméljük, ezzel a koncerttel kicsit könnyebbé és boldogabbá tesszük az ünnepet! Boldog karácsonyt és egy sokkal de sokkal jobb új évet kívánunk! Találkozunk hamarosan: a nappalidban!