L
L

Szellemi tulajdon felhasználási feltételei

A www.budapestbar.hu weboldal (a „Weboldal”) és az ott található valamennyi tartalom, fotó, leírás, grafika, ábra a Bár Produkció Kft. (1077 Budapest, Wesselényi utca 4. I. emelet 5.; Cg. 01-09-889473 a továbbiakban: ”Bár Produkció”) kizárólagos tulajdonát képezi. A Weboldal a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 7. § szakaszában meghatározott gyűjteményes műnek minősül, és mint ilyen, szerzői jogi védelem alatt áll.

A Weboldalon található tartalmakról a Budapest Bár engedélye nélkül tilos bármilyen formában másolatot készíteni, azokat akár analóg, akár digitális úton rögzíteni, újra előállítani, terjeszteni, továbbítani, letölteni, szerkeszteni, továbbértékesíteni vagy nyilvánosságra hozni. A Weboldal bármilyen tartalmának bármilyen formában megvalósuló, akár kereskedelmi, akár más céllal történő felhasználása kizárólag a Budapest Bár előzetes írásbeli hozzájárulása esetén lehetséges. A felhasználási engedély iránti kérelmet a budapestbar@budapestbar.hu elektronikus címre kell megküldeni írásban, megjelölve benne a felhasználás célját, időtartamát. Budapest Bár a felhasználási engedély iránti kérelmekre haladéktalanul válaszol, azonban a válasz elmaradása nem jelenti a felhasználási engedély hallhatólagos megadását.

A Budapest Bár szellemi tulajdonának bármilyen megsértése (védjegybitorlás, szerzői jogsértés, stb.) a jogsértő felelősségre vonását vonja maga után.