L
L

Köszönjük! Közel hatezren voltatok a Budapest Parkban!

Szerző:

A Budapest Bár tízéves fennállásának alkalmából összeállított 10 év, 10 különleges koncert sorozat nyitóbulijának záró mérlege szerint rekordot döntött a jegyeladás. A Budapest Parkban tartott koncerten a zenekar összes énekese fellépett, az esemény látogatottsága pedig az összes eddigi Budapest Báros Park-koncert nézőszámát felülmúlta. A július 6-i estén 6000 vendég ünnepelt velünk! (fotó: Erdélyi Gábor)

A sorozat folytatódik, a további kilenc jubileumi koncertet a vendégművészek jelenléte teszi egyedivé – a zenekarral fellép többek közt Jordán Adél, Udvaros Dorottya és Presser Gábor.  A következő különleges koncertünk július 31-én lesz a Vajdahunyad Várban, ahol a zenekar vendége a világhírű hegedűművész, Roby Lakatos lesz. 

Roby Lakatos hegedűvirtuóz, jazz hegedűsként világszerte a legnagyobbak között tartják számon. Sir Yehudi Menuhin és Stephane Grapelli is nagy csodálója volt játékának. A legnagyobb klasszikus ikonokkal ad közös koncerteket, többek között Vadim Repinnel és Maxim Vengerovval. Nagy megtiszteltetés a Budapest Bár számára, hogy vállalta a fellépést. Robyt egyébként családi kötelékek is fűzik a zenekarhoz – a cimbalmos Farkas Misi apósa. Úgy tűnik, hogy unokája, Farkas Misike is a híres nagypapa nyomdokaiba lép – három éves kora ellenére már több hegedűt elnyűtt: igazi rocksztár. A két Robi – Farkas Robi és Roby Lakatos – ezúttal lép először együtt színpadra.

Hozzászólások

0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. Hozzászólásodat adminisztrátori jóváhagyást követően publikáljuk.