L
L

Koncert és cirkusz Balatonlellén

Budapest Bár
Szerző: Budapest Bár

Szeretjük a meglepetéseket és az újdonságokat! Ezúttal egy csodálatos cirkuszi sátorba invitáljuk a közönséget Budapest Bár koncertre – ahol meglepő dolog történnek majd. A 25 éves Magyar Nemzeti Cirkusz társulatának és ifj. Richter József cirkuszigazgatónak köszönhetően ugyanis a dalokhoz és a hangulatokhoz kapcsolódóan cirkuszi számokat láthat majd a közönség. Vagy mi fogunk cirkuszolni. Mindenesetre ilyen még nem volt!

A Richter Cirkusz neve összeforrt a történelemmel, hiszen az első írásos feljegyzéstől – ami a Brandenburgi kapunál 1821-ben felálított sátorról adott bizonyságot – a mai Magyar Nemzeti Cirkusz megalapításáig közel egy évszázad telt el a híres artista dinasztia életében. A szórakoztatás művészete, a páratlan tehetség és a hihetetlen alázat mindezalatt generációról generációra adódott át a Richter famíliában, csakúgy, mint a kávéházi cigányzene hagyománya zenészgenerációk egész sorában. Utóbbinak egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjainak megteremtésével adtunk új lendületet, korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkozóhelyét létrehozva ezzel. Miért ne kombinálnánk ezen a nyáron a kettőt?

A Budapest Bárral fellép a zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Lovasi András, Németh Juci, Rutkai Bori, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Tóth Vera és Keleti András.

Helyszín: Magyar Nemzeti Cirkusz, Balatonlelle – Cirkusztér (7-es főút mentén, az Aldi mögött).

Közreműködnek a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével.

Számítunk rátok! 😉

 

 

Hozzászólások

0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. Hozzászólásodat adminisztrátori jóváhagyást követően publikáljuk.