L
L

Lovagkeresztet kapott Farkas Róbert!

Budapest Bár
Szerző: Budapest Bár

A magyar állam által adományozható legmagasabb elismerést, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapta meg a Budapest Bár alapítója, Farkas Róbert. Hihetetlen mértékben büszkék vagyunk rá.

 

„Nagyon jól esett az elismerés, hiszen legutóbb 10 évvel ezelőtt kaptam Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztet, most pedig kitüntettek a Lovagkereszttel. Meghatott ez az elismerés. Nagyon örülök, hogy állami szinten is figyelnek a munkánkra, hiszen mégis elsősorban a zenekar sikerének tartom ezt az elismerést. Az érdem az összes zenészé, énekesé, technikus és szervező kollégáé, akik velünk, a Budapest Bárért dolgoznak. Köszönjük és gratulálunk mindenkinek!

Megható érzés volt a díjátadón, amikor többen a kitüntetettek közül – kiváló orvosok, nagyszerű művészek – odajöttek hozzám, hogy elmondják, mennyi örömet okoznak nekik a koncertjeink! Reméljük, ez még nagyon sokáig így is lesz!

Ahogy egy fontos díj, egy lovagkereszt sem helyettesítheti ugyanakkor azt az alapvető élményt, amikor együtt kiállunk a színpadra és szórakoztatjuk a közönséget, hiszen mégiscsak az ő elismerésük a legfontosabb számunkra.” (Farkas Róbert)

Hozzászólások

0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. Hozzászólásodat adminisztrátori jóváhagyást követően publikáljuk.