L
L

A Budapest Bár a Zichy-családnál

Szerző:

A 18. századi kastély falai egy mindenkit rabul ejtő helyet rejtenek a szentendrei hév és az Árpád-híd állandó morajlása elől. Tudjátok, hol járunk? Igen, ez a KOBUCI kert. És miért más itt egy koncert? Mert fokozatosan rád sötétedik, a koncert alatt a naplementét csillagos égbolt váltja fel, mert finom illatok lengik be a teret, és mert szabad vagy: egész este sodródhatsz az étel és italpultok között. És közben neked játszik a Budapest Bár. A zenekar most először élőben közvetíti az előkészületeket a világhálón.

Persze nem először, és nem is utoljára adnak koncertet Óbuda szívében. Május 11-én este 8 órától a KOBUCI kertben játszik a Budapest Bár. Az esemény attól is különleges, hogy a zenekar hivatalos Facebook-oldalán a koncert napján többszöri élő bejelentkezéssel követhetitek az előkészületeket, illetve amint a zenekar tagjai megérkeznek a helyszínre, ők is bejelentkeznek az oldalon, elmondják, hogy mivel készültek az estére, melyik a számukra legkedvesebb dal az esti koncerten.

Jegyek még kaphatók az eseményre, de érdemes már május 11-én délután folyamatosan figyelni a közösségi oldalt is, ahol készülni, hangolódni lehet az estére.

Délutántól folyamatos LIVE! a Facebookon!

Koncert- és jegyinformáció

Hozzászólások

0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. Hozzászólásodat adminisztrátori jóváhagyást követően publikáljuk.