L
L

Hol találkozhatsz velünk?

?

Legközelebbi koncert

2020. szept. 30. | 20:00

Budapest, KOBUCI

Kobuci // Budapest Bár koncert
Fellép: Farkas Mihály, Farkas Richárd, Farkas Róbert, Frenk, Keleti András, Kisvári Bence, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Németh Juci, Ökrös Károly

További koncertjeink:

2020. október 17.

20:00

f

Budapest

A38

A38 / Budapest Bár koncert
Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Bence, Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András, Lovasi András, Mező Misi
Bővebb információ a koncertről »
Jegy » Saját szervezés
BUDAPEST BÁR
A38 HAJÓ
2020. október 17. 20.00
A Budapest Bár újra visszatér az A38 Hajóra! Limitált létszámmal ugyan, de reméljük, megtáncoltatjuk újra a Hajót! Válogatunk az új lemezről, de a régi kedvencek sem maradnak el. Egy kicsit máshogy, egy kicsit kevesebben – de reméljük, az élet megy tovább és eljöttök, hogy újra együtt legyünk. Fellép a Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András, Lovasi András és Mező Misi közreműködésével.
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy saját, “budapestbáros” hangzásvilágot.
A zenekar vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!
A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika), Farkas Richárd (nagybőgő), Kisvári Bence (dob)

2020. november 11.

19:00

f

Kecskemét

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Kecskemét / Budapest Bár koncert
Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Bence, Rutkai Bori, Frenk, Lovasi András, Mező Misi, Tóth Vera
Bővebb információ a koncertről »
Ha megtehetnéd eljönnél Budapest Bár koncertre?
Most már megteheted! Újra önfeledten, személyesen – EGYÜTT!
Gyere a családoddal, a barátaiddal, élvezzétek a dalokat, a zenét, – élvezd az életet! Márciusban jelent meg a Budapest Bár új lemeze Ha megtehetnéd címmel, melynek dalai a vágyainkról és a szerelemről szólnak. November 11-én a Hírös Agóra Kulturális Központban az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint

Rutkai Bori, Frenk, Lovasi András, Mező Misi és Tóth Vera közreműködésével.
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
A Budapest Bár vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!
A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika), Farkas Richárd (nagybőgő), Kisvári Bence (dob)

2020. november 15.

19:00

f

Budapest

Haris Park

Haris Park Happening / Budapest Bár koncert és vacsora
Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Bence, Behumi Dóri, Mező Misi
Bővebb információ a koncertről »
Vacsora és koncert a Haris Parkban!
November 15-én a Haris Parkban az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri és Mező Misi közreműködésével.
Vacsorát a program után 30 perccel szervírozzuk.
A menü lakkozott kacsacomb, meggyes- lilakáposztás rétessel, desszertnek lúdláb torta.

Galéria

A Budapest Bár képekben